auto.co.me

Hyundai je na sajmu automobila u Njujorku predstavio 2015 Sonata model.

Faceliftovani VW Touareg je predstavljen pred zvanični debi ovog modela na sajmu u Pekingu kasnije ove nedjelje.

U prostorijama kompanije "Alliance" iz Podgorice, generalnog zastupnika Renault, Dacia i Nissan vozila za teritoriju Crne Gore, danas u 13h održana je ceremonija uručenja donacije za Ministarstvo unutrašnjih poslova, u vidu novog putničkog automobila.

29. maj 2013. | 08:56
Autonovosti » Noviteti
Reklama51
Kineska "Crvena Zastava"

Peking je prije nekoliko dana državi Fidži poklonio 20 vozila proizvedenih u kineskoj fabrici automobila ''Crvena zastava'', čija je ukupna vrijednost dva miliona i trista hiljada američkih dolara. Na svečanosti na kojoj je izvršena primopredaja automobila, održanoj u glavnom gradu Fidžija, Suva, premijer ove zemlje, Frank Bainamara je izrazio zahvalnost Kini na ovom poklonu koji je došao u pravi čas, jer Fidži naredne sedmice organizuje samit Grupe 77.

Kineska fabrika za proizvodnju automobila je 1995. godine ponovo pokrenula proizvodnju. Danas ''Crvena zastava'' proizvodi luksuzne automobile, a najnoviji model H7 je veoma cijenjen na kineskom tržištu. Prema pisanju nekih kineskih medija, lokalne vlade i organi centralne vlade sve češće koriste automobile domaće proizvodnje umjesto uvoznih, a najčešće kupuju vozila ''Crvene zastave'.

 

Reklama87
Förch video
Video
Međunarodni koncern Förch, prisutan u preko 50 zemlje u svijetu, snabdijeva profesionalce u oblasti montaže sa preko 60 000 artikala. Kvalitet Förch-proizvoda, pouzdan i brzi sistem isporuke robe, individualno rješavanje problema svakog kupca te fleksibilnost i stručnost naših saradnika su osobine kojima se naša firma ponosi.Opsluživanje kupaca je putem klasične direktne prodaje preko komercijalista u prodajnim područjima automobilske branše, građevinske branše, industrije i proizvodnje. Komercijalisti svake od branši djeluju na području cijele teritorije Crne Gore i u direktnom kontaktu s kupcima djelatnosti kojom se bave uspostavljaju kvalitetan odnos, pružajući im, uz tražene artikle najvišeg kvaliteta, potpunu uslugu koja se sastoji od tehničke podrške pri odabiru proizvoda, brze isporuke u radionice, gradilišta i skladišta kupaca te njihovog učestalog obilaska. Förch -ovi komercijalisti dolaze u radionice, na gradilišta, u skladišta, na prodajna mjesta i u kancelarije kupaca, štedeći njihovo vrijeme time što oni sami više ne moraju ići u nabavku. Rade to redovno - nedjeljno, jednom u dvije nedjelje ili po dogovoru - onako kako kupcu najviše odgovara. Ali i u slučajevima u kojima kupcu između dvije posjete hitno zatreba neki naš artikal, ne treba čekati - samo nazove svog komercijalistu, pošalje mu faks ili e-mail i potrebna roba odmah se naručuje te je uskoro njegova. Trudimo se da našem kupcu komercijalista uvijek bude "pri ruci". U želji za što kvalitetnijom podrškom kupcima, naši komercijalisti predstavi će im filozofiju varijabilnog sistema skladištenja. Sa tim sistemom komercijalista Förch -a postaće kupčev besplatni nabavljač i magacioner. Jedino što kupac treba da učini jeste popisati artikle koje redovno troši - ostalo je sve na našim komercijalistima. Oni će u radionicu, skladište ili prodajni prostor kupca postaviti regal i ispuniti ga artiklima potrebnim određenom kupcu. Od tog trenutka kupac može biti potpuno bezbrižan. Naš će komercijalista redovno očistiti i posložiti regal, popisati sve potrošene artikle i dopuniti ih, čime kupac višestruko štedi - ne mora gomilati zalihe, ne mora plaćati još jednu osobu zaduženu za nabavku, sve mu je pregledno i dostupno u svakodnevnom radu. Mreža d.o.o. Partner Theo Förch GmbH & Co. KG 81000 Podgorica, Montenegro Tel. +382 20 272-953 Fax +382 20 272-915 E-Mail foerch@t-com.me Internet www.foerch.me
Reklama84
Auto časopis
Auto časopis
Preuzmi
Preuzmi
PDF ()
Arhiva
Istorija automobilizma u Crnoj Gori
Vremenska prognoza
Reklama86
Reklama65